top of page
Green forest.png

Mijn Kwaliteiten

Naast mijn ervaring bezit ik een aantal kwaliteiten waardoor ik jouw ideale coach zou kunnen zijn. Hieronder zet ik die kort op een rijtje.

Goed luisteren

Ik ben van nature nieuwsgierig, en al helemaal als het om mijn passie gaat, namelijk persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dus erg benieuwd naar jouw uitdaging. Door die grote nieuwsgierigheid gaat luisteren eigenlijk als vanzelf. En luisteren is nou precies de belangrijkste eigenschap van een goede coach.

Scherpe vragen stellen

Ik ben benieuw naar jouw uitdaging. Door die interesse kan ik scherpe vragen stellen, ik wil weten wat er achter jouw uitdagingen ligt. Want daar liggen bijna altijd verrassende inzichten verborgen, die je verder kunnen helpen sneller je doel te bereiken.

Ik ben empathisch
Door mijn uitgebreide ervaring kan ik mij goed in jouw situatie inleven.  Hierdoor voel jij je gehoord, ben je op je gemak en kan je makkelijk tot de kern doordringen. Zo komen wij sneller tot resultaat.

Ik wil graag resultaten boeken
Vroeger was ik nogal ongeduldig. Daar heb ik van geleerd snel tot de kern van mijn eigen uitdagingen door te dringen. Niet alleen bij mijzelf maar ook bij mijn klanten zie ik snel waar de schoen wringt en kan ik daardoor de juiste vragen stellen. Hierdoor weet jij eerder waar je aan toe bent en winnen wij kostbare tijd.

Ik kan direct zijn
Directheid is niet altijd handig, maar in coaching is directheid soms nodig om uit een impasse te komen. Daarmee bied ik duidelijkheid en kom je niet voor verrassingen te staan. Zo blijven we niet onnodig hangen en boeken we vooruitgang.

 

Warme zakelijkheid
Zakelijkheid gecombineerd met warm menselijk contact zorgt voor een goede balans. Hierdoor komen we op dezelfde golflengte waardoor het coachingstraject soepel verloopt en het rendement van de gesprekken hoog is. Mooie bijkomstigheid is dat hierdoor de kosten zo veel mogelijk beperkt blijven.


 

Ideale coach
bottom of page