top of page
Succes coaching.png

Wat wil jìj bereiken?

Anchor 1

Coachen is resultaat gericht. Binnen een vooraf afgesproken aantal sessie / maanden gaan wij richting jouw doelen werken. Als je energie en aandacht aan je doelen besteedt dan ga je vooruitgang boeken, dat is een gegeven. Maar wat wil jij precies bereiken? Heb je...
 

- een duidelijk en praktisch doel?

- een wat minder makkelijk te omschrijven uitdaging? 

- basale vragen over je onderneming of werkzaamheden?

- vragen over je rol in een groter geheel (bedrijf, afdeling)?

Coaching kan je verder helpen. Dat kan met een beperkt aantal sessies om een bepaald obstakel te overwinnen of in een een jaartraject om je te helpen structureel succes te boeken met je bedrijf, je sales of je persoonlijke ontwikkeling. 

1. Heb je een duidelijk en praktisch doel?


Je wilt nou eindelijk eens een keer aanpakken wat je steeds maar weer uitstelt. Je kan het wel, maar om de een of andere reden lukt het niet. Samen gaan wij zorgen dat jij het uiterste uit jezelf haalt. Voorbeelden van concrete doelen kunnen liggen op het gebied van:
 

ONDERNEMER

 • SalesMarketing

 • Planning

 • Financieel

 • Personeel, etc

SALES

 • Acquisitie

 • Vragen Stellen

 • Verkoopgesprek

 • Salesplan, etc

PERS. ONTW.

 • Doelen stellen

 • Pers. ontw. plan

 • Balans werk / privé, etc

2. Heb je een wat minder makkelijk te omschrijven uitdaging? 


Je hebt zo'n onbestemd gevoel of een emotie die je dwars zit en waar je nou weleens vanaf wil. Of je mist juist een emotie of gevoel, zoals plezier in je werk of een bepaalde bevlogenheid die je langzaam maar zeker bent verloren. Kom je er zelf niet uit? Dan is coaching een goed middel om naar de tegenpool van je  gevoel toe te werken en meer balans in je zakelijk en/of je persoonlijk leven te krijgen. Bijvoorbeeld:

Twijfel
Frustratie
Lusteloos
Te weinig plezier
Wel willen, niet doen
Niet genoeg tijd
Relaties geven stress
Spanning
Niet genoeg 'eruit' halen
Opdringende gedachten
Doelloos
Weinig zelfvertrouwen

Zekerheid

Acceptatie 

Energie 

Spirit 

Daadkracht

Prioriteiten helder

Relaties geven energie

Ontspanning

Doelen halen

Rust in je hoofd

Prioriteit stellen

Realiteit inzien

3. Heb je basale vragen over je onderneming of werkzaamheden?


Deze vragen gaan over je identiteit en je rol in het leven. Het gaat over je normen en waarden. Vragen als: wie ben ik en wat wil ik met mijn onderneming, met mijn baan? Ben ik wel op het juiste pad?  Hoe krijg ik meer vreugde in mijn werk?


Op dit niveau raakt je uitdaging het diepste van je ziel, maar dat betekent niet dat je daar geen helderheid over kunt krijgen. Bovendien, de vooruitgang die je hier boekt heeft zijn weerslag op heel je (werkzame) leven.

 


4. Heb je vragen over je rol in een groter geheel (bedrijf, afdeling)?

Je bent onderdeel van een groter geheel, dan kan je bedrijf zijn of je gezin, collega’s, noem maar op. Als jij je ontwikkelt, dan ontwikkelt het grotere geheel mee, jij bent immers een onderdeel. Maar ook andersom, als het geheel zich ontwikkelt dan heeft dat een bepaalde invloed op jou. Op dit niveau bekijk je je ontwikkeling minder als individu en meer als onderdeel van het geheel. Hoe kijken die anderen naar jou en omgekeerd, hoe zie jij die anderen? Hoe functioneer je in het geheel, hoe wordt je erdoor beïnvloedt en hoe beïnvloed jij anderen?

bottom of page